Sijoituksessa

Ballroom Blitz av Milkcreek

Alba, Ballroom Blitz av Milkcreek

Lonkat:
Kyynärät:
Silmät:
prcd-PRA:
Diluutiogeeni:

Alba Orvokki saapui Norjasta Milkcreekin Maija Heinilältä Suomeen Banchon pikkusiskoksi ja kissojen uudeksi kaveriksi. Lupaava pentu on jo ehtinyt ottaa paikkansa perheessä ja osoittanut että rohkeutta tytyllä kyllä riittää! Albasta tulemme kuulemaan!

EE JMVA

Bellasheims’s Esteban

Sukutaulu jalostustietokannassa 

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Distichiasis (lievä) 09/2020
prcd-PRA: N/n (kantaja) 09/2020
Diluutiogeeni: D/D (terve)

Bancho Uolevi työskentelee puotikoirana Sipoossa ja tekee satunnaisia mallikeikkoja mammalleen. Kiireisen työuransa vastapainoksi hän leikkii perheen kissojen kanssa ja emännän ohella tärkeänä auktoriteettina Banchon elämässä toimii kissamatriarkka Amelie. Bancho rakastaa lapsia ja huolehtii, että muut koirat leikkivät kauniisti. Kiusaajat saavat lempeän huomautuksen. Nuorukainen ei ole vain sisältä kaunis, vaan on myös ulkokuoreltaan viimeistä piirtoa myöten herrasmies, täydelliset rastat mukaan lukien!

EE MVA

Bellasheim’s Epsilon

Toivo seisoo pellolla

Sukutaulu jalostustietokannassa 

Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Silmät: Distichiasis (lievä) 09/2020
prcd-PRA: N/n (kantaja) 09/2020
Diluutiogeeni: D/D (terve)
Kilpirauhanen OK (T4, THS, T4/TSH, TGAA) 6/2021

Toivo (Bellasheim’s Epsilon) on helsinkiläistynyt komistus, jonka ulkonäöstä käytetään luonnehdintoja ”leijonauros” ja ”nuori Loiri”. Toivo harrastaa perheensä kanssa pitkiä kävelyretkiä, lintubongausta ja päivittäisiä aamu-uinteja läpi vuoden. Nuori herra on lääpällään isäntäparinsa lapsenlapsiin ja rakastaa muutenkin kaikkia ja kaikkea, mutta pitää suukottelua epämiehekkäänä.

Back to top