Sijoituksessa

Bellasheim’s Hippolyta ”Rey”

Bellasheim's Hippolyta

Lonkat:
Kyynärät:
Silmät:
prcd-PRA: terve
Diluutiogeeni: terve N/N
CHG:

Rey Reipastus Rakastus on Varpun ensimmäisen pentueen kuopus. Mahdottoman pätevä pentu on päässyt kahden isomman perron pikkusiskoksi ja kahden ihmisenpennun leikkikaveriksi ja hurmannut siinä ohimennen lauman muitakin. ”Kun pentu on reipas, rento ja ahne, on opettaminen helppoa.”

Ballroom Blitz av Milkcreek ”Alba”

Alba, Ballroom Blitz av Milkcreek

Lonkat:
Kyynärät:
Silmät:
prcd-PRA: terve
Diluutiogeeni: terve N/N
CHG: terve

Alba Orvokki saapui Norjasta Milkcreekin Maija Heinilältä Suomeen Banchon pikkusiskoksi ja kissojen uudeksi kaveriksi. Lupaava pentu on jo ehtinyt ottaa paikkansa perheessä ja osoittanut että rohkeutta tytyllä kyllä riittää! Albasta tulemme kuulemaan!

EE JMVA

Bellasheims’s Esteban ”Bancho”

Sukutaulu jalostustietokannassa 

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Distichiasis (lievä) 09/2020
prcd-PRA: N/n (kantaja) 09/2020
Diluutiogeeni: D/D (terve)
Kilpirauhanen: ok (T4, THS, T4/TSH, TGAA) 9/2022

Bancho Uolevi työskentelee puotikoirana Sipoossa ja tekee satunnaisia mallikeikkoja mammalleen. Kiireisen työuransa vastapainoksi hän leikkii perheen kissojen kanssa ja emännän ohella tärkeänä auktoriteettina Banchon elämässä toimii kissamatriarkka Amelie. Bancho rakastaa lapsia ja huolehtii, että muut koirat leikkivät kauniisti. Kiusaajat saavat lempeän huomautuksen. Nuorukainen ei ole vain sisältä kaunis, vaan on myös ulkokuoreltaan viimeistä piirtoa myöten herrasmies, täydelliset rastat mukaan lukien!

EE MVA

Bellasheim’s Epsilon ”Toivo”

Toivo seisoo pellolla

Sukutaulu jalostustietokannassa 

Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Silmät: Distichiasis (lievä) 09/2020
prcd-PRA: N/n (kantaja) 09/2020
Diluutiogeeni: D/D (terve)
Kilpirauhanen OK (T4, THS, T4/TSH, TGAA) 6/2021

Toivo (Bellasheim’s Epsilon) on helsinkiläistynyt komistus, jonka ulkonäöstä käytetään luonnehdintoja ”leijonauros” ja ”nuori Loiri”. Toivo harrastaa perheensä kanssa pitkiä kävelyretkiä, lintubongausta ja päivittäisiä aamu-uinteja läpi vuoden. Nuori herra on lääpällään isäntäparinsa lapsenlapsiin ja rakastaa muutenkin kaikkia ja kaikkea, mutta pitää suukottelua epämiehekkäänä.

Back to top